Larm för husvagn & husbil - Campingtillbehör4u.se
SEK
SEK - SE
NOK
NOK - NO
EUR
EUR - EU
DKK
DKK - DK

Larm Husvagn Husbil

På Campingtillbehör4u.se finns larm för husvagn, husbil och båt. Säkerheten är A och o, att införskaffa larm är en billig försäkring för dig, din familj och din egendom om olyckan är framme. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika larm och har olika trådlösa larmpaket.
Ha gärna larm på dörrar och skaffa även rörelselarm, ifall någon skulle bryta sig in. Vi har varnare som kan användas antingen som ett personligt säkerhetslarm eller kompletteras till ett kombinerat säkerhets- och inbrottslarm.

GPS-larm är en bra investering, med GPS tracker kan du spåra ditt fordon via GPS-positionering direkt till mobilen. Vi rekommenderar Yachtsafe GPS-tracker & Övervakningssystem som finns att köpa hos oss på Campingtillbehör4u.se.
Även gaslarm är något du bör du ha i din husvagn eller i husbilen, utan ett gaslarm kan ett läckage på gasslang/ledning ta lång tid att upptäcka, och eftersom gas är tyngre än luft ansamlas ofta gasen nära golvet.

Safety Guard gaslarm för infällt montage är en trygghet i diskret format. Det larmar för följande gaser: Gasol/LPG, Stadsgas/Naturgas samt övriga brännbara kolväteföreningar, och s.k. Narkosgas.

Vi erbjuder även gasollarm från b.l.a. Waeco, Linnepé och GoCamp mm. Har ni frågor och funderingar så tveka inte att höra av er på telefon 060-40200 eller på mail info@campingtillbehor4u.se