Säkerhetshandtag till husbil & husvagn - Campingtillbehör4u.se
SEK
SEK - SE
NOK
NOK - NO
EUR
EUR - EU
DKK
DKK - DK

Säkerhetshandtag

Att få inbrott är något många oroar sig för och det kan vara en obehaglig upplevelse. Lås på husvagnar och husbilar är ganska lätt att bryta upp och de är inte skapad för att vara en barriär för tjuvar.

Låt inte värdesaker ligga framme så att de syns genom fönster, förvara gärna dyrbara smycken, pass och andra värdesaker i kassaskåp, se till att kassaskåpet är fastbultat.

På Campingtillbehör4u.se hittar du dörrlås och låsbara säkerhetshandtag till husvagn eller husbil, vi erbjuder säkerhetshandtag från Fiamma och Thule.
När du har din husvagn/husbil uppställd fungerar säkerhetshandtag som ett handtag som förenklar ingång avseevärt! Då du lämnar fordonet fälls säkerhetshandtaget ut framför dörren och fungerar därmed som ett lås.

Fiamma låsen har en stabil konstruktion av massivt aluminium helt utan plastdetaljer. Säkerhetslås för husvagns- och husbilsdörrar.
Med godkända lås och säkerhetsprodukter försvårar du för inbrott och ökar tryggheten för såväl, husvagn som husbil och för de människor som vistas där. Kolla in vårt sortiment.

Om du trots allt blir utsatt för inbrott och stöld är det förstås alltid viktigt att ha en bra försäkring. Har ni frågor och funderingar så tveka inte att höra av er på telefon 060-40200 eller på mail info@campingtillbehor4u.se.

Kategori

Monteringssats Thule instegshandtag
440 kr
2-8 dagar**
Fiamma Kit Security Lock
800 kr
2-8 dagar**
Säkerhetshandtag Security 31
1530 kr
Fåtal kvar
Säkerhetshandtag Security 46
1720 kr
Fåtal kvar
Säkerhetshandtag Fiamma 46 Pro
1790 kr (2080 kr)
2-8 dagar**
Thule Säkerhetshandtag

Thule Säkerhetshandtag


Art.nr: 9953535R
fr 1520 kr
2-8 dagar**