Bilklädsel Husbil - Köp på Campingtillbehör4u.se
SEK
SEK - SE
NOK
NOK - NO
EUR
EUR - EU
DKK
DKK - DK

Bilklädsel Husbil

På Campingtillbehör4u.se hittar du stolsöverdrag till de flesta husbilar. Våra klädslar passar både dig som skaffat ny husbil och vill bevara stolarna i nyskick och till dig som vill fräscha upp din begagnade husbil. Överdragsklädslar finns till de flesta förekommande halvintegrerade husbilar byggda på Fiat Ducato samt helintegrerade husbilar från följande tillverkare Adria, Bürstner, Carthago, Dethleffs, Frankia, LMC, Kabe, Knaus, Pilote och Hymer.

Vilken stolklädsel som passar i just din husbil?
Det beror på vilka stolar som sitter monterade i din husbil, om bältet är integrerat i stolen etc. På de flesta stolsklädslar har vi lagt till en kortare beskrivning samt en bild/skiss den stol som resp överdragsklädsel passar till, vi rekommenderar därför att ni tar del av den informationen innan betällning.

Är du osäker på vilka stolar du har? Fotografera stolen framifrån så hela ryggen och armstödet syns, kolla längst ner på klädseln efter namnet Isri eller Aguti.
Skicka bilden i ett mail till info@campingtillbehor4use, skriv även vilken bil-, och årsmodell samt om det står Aguti eller Isri. Vi svarar så fort vi kan, välkommen.

Kategori