Om oss
Stort sortimentSnabb leveransSäker betalningBäst kundtjänst

”Var nära kunden” – Det är vårt motto!

Personalen på Campingtillbehör 4U

Vad kul att du tar dig tid att läsa om oss, Campingtillbehör 4U Norden AB.

Campingtillbehör 4U är ett svenskt företag som har levererat produkter från kända varumärken sedan 2012. Allt för att göra din campingupplevelse så bra som möjlig.

10 år - 2012-2022Företaget startades 2012 i Söråker norr om Sundsvall. Ett litet hemma-garage blev basen för det som skulle komma att bli en av Sveriges största näthandlare för tillbehör och reservdelar till husvagnar och husbilar. 2018 flyttades lagret till Jönköping för att möta en ökad efterfrågan och kundens krav på snabba leveranser.

Våren 2019 fick företaget nya ägare och kundtjänst flyttar till centrala Sundsvall. Vi fortsätter att växa med fler duktiga medarbetare och vidareutvecklar verksamheten för att fortsatt vara Sveriges ledande och bästa återförsäljare av campingtillbehör.

Lagom till säsongsstarten 2020 öppnade vi butik i direkt anslutning till vårt kontor i Sundsvall.

Under 2021 tog vi själva över lagret och ansvarar själva för allt vi skickar till våra kunder i framförallt Sverige och Norge, men också till övriga länder i Norden och Europa.

Inför 2022 vässar vi vårt koncept och skapar en helt ny butik inom samma byggnad där vi håller till.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om våra produkter och vad som händer på företaget.

Välkommen som kund till oss!
/Johan Paldanius med personal

SEK
SEK - SE
NOK
NOK - NO
EUR
EUR - EU
DKK
DKK - DK

Vi älskar camping!