Truma iNet Box inkl Level Control i gruppen Värme / Luft / Truma / Tillbehör Truma hos Campingtillbehör4U (9950342s)
Truma
Truma iNet Box inkl Level Control

Truma iNet Box inkl Level Control

5890 kr / 3995 kr
Art.nr: 9950342s
space
Antal:

Frakt FRÅN 79kr tillkommer i kassan

Produktinformation

Truma iNet Boxen styr Truma enheterna bekvämt via smarttelefon eller surfplatta. Du får full kontroll genom status och larmmeddelanden. Den är enkel att installera och att sätta i drift. Uppdateringsfunktion för att vara framtidssäker.

Den nya TrumaLevelControlen ingår nu:

Med hjälp av ultraljud mäter den behändiga enheten hur mycket gas det finns i flaskan och överför sedan uppgifterna till Truma iNet Box via Bluetooth. Truma iNet Box skickar informationen till surfplattan eller smarttelefonen. I fordonet eller dess närhet sker det här via Bluetooth och längre bort via sms. På så sätt kan kunderna bekvämt kontrollera hur mycket gas som finns kvar och hur länge den räcker, oavsett om de befinner sig i soffan, i förtältet, vandrar eller åker skidor – och de kan göra det från upp till fyra smarttelefoner eller surfplattor samtidigt. Det går till och med att ställa in ett sms-larm, så att camparen automatiskt får ett sms när det bara finns lite gas kvar i flaskan.

Truma LevelControl är klar att använda direkt: man behöver bara fästa den i mitten under flaskan med hjälp av den inbyggda magneten – klart! Inga kablar, ingen anslutning, ingen montering. Enheten behöver bara kopplas ihop med iNet Box i fordonet. För fastsättning under aluminiumflaskor har Truma ett fästbleck som tillval. LevelControl är batteridriven och uppfyller redan nu de nyaste riktlinjerna för explosionsskydd i de framtida kraven i DIN EN 1949 och kan därför riskfritt användas i gasskåpet. Ett sms-larm informerar om när AAA-batterierna behöver bytas ut. De håller i ca ett år.