Alpine ILX-905D multinavigator | | Campingtillbehör4U.se
SEK
SEK - SE
NOK
NOK - NO
EUR
EUR - EU
DKK
DKK - DK
Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9 i gruppen Multimedia / Bilstereo / Mobil hos Campingtillbehör 4U Norden AB (07-2080-07)
Alpine
Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9
Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9
Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9
Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9
Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9
Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9

Multinavigator Alpine ILX-905D Halo9

10394 kr
Art.nr: 07-2080-07
Delbetala från 866 kr per månad! (Info)


Kreditkostnader och månadsbelopp - kredit (SEK): 10394
Kreditbelopp (SEK) 10394 10394 10394 10394 10394 10394
Betalningsalternativ 1 MÅN RÄNTEFRI 3 MÅN RÄNTEFRI 12 MÅN RÄNTEFRI 24 MÅN 36 MÅN 72 MÅN
Löptid (mån) 1 3 12 24 36 72
Kreditränta [rörlig årsränta] (%) 0.00 0.00 0.00 5.92 9.96 17.68
Administrationsavgift (SEK/månad) 0.00 35.00 35.00 35.00 35.00 35.00
Uppläggningsavgift* (SEK) 0.00 0.00 245.00 245.00 245.00 245.00
Effektiv ränta (%) 0.00 4.20 10.77 16.02 19.73 27.08
Ordinarie månadsbelopp** (SEK) 10394.00 3500.00 902.00 498.00 373.00 274.00
Kreditkostnad (SEK) 0.00 105.00 665.00 1803.00 3288.00 9561.00
Totalt belopp att betala (SEK) 10394.00 10499.00 11059.00 12197.00 13682.00 19955.00

*Ev. Uppläggningsavgift betalas månaden efter val.
**Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.
Enligt kontovillkoren kan det finnas krav på lägsta inbetalningsbelopp, vilket kan medföra högre månadsbelopp än vad som annars skulle blivit fallet. I sådana fall förkortas istället återbetalningstiden. RB kreditprövar ansökan enlig lag. Vid inhämtande av uppgifter från extern databas erhålles kopia av lämnade uppgifter från kreditupplysningsföretaget. RB förbehåller sig fri prövningsrätt.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI): Svenska (öppnas i nytt fönster)

Allmänna villkor: Svenska (öppnas i nytt fönster)

Beställningsvara i butik
Välj antal: 
Stort sortimentSnabb leveransSäker betalning

Produktinformation

Uppdatera din husbil med en ny navigator, bilstereo och multimediamaskin i ett. Med Alpine ILX-F905D Halo9 får du en suerän 9-tums högupplöst pekskärm som passar till alla fordon med 1DIN-installationsutrymme (i princip standard).
Den supertunna skärmen ser ut att sväva över din instrumentbräda när det är lite mörk tack vare backlighfunktonen som ger ett vitt LED-omgivande ljus på undersidan.

Du får Apple CarPlay och Android Auto-kompatibilitet, DAB+ digitalradio, USB-videouppspelning, Bluetooth handsfree och ljudströmning och mycket mer med denna fantastiska produkt.

Modernisera utseendet och höj värdet på din husbil med en Alpine Halo9!


ILX-F905D är en DAB+ digital media-mottagare med en 9-tums WVGA-pekskärm (ingen CD/DVD-plats). Den använder ett standard 1DIN-chassi för installation och skärmen "svävar" ovan bilens instrumentbräda, vilket gör att den stora skärmen kan installeras i en till i enmängd olika fordon utan att behöva anpassas. ILX-F905D-smeknamnet "Alpine Halo9" är beskrivande för skärmens unika svävande position och dess 9-tums storlek.


ILX-F905D har ett 1DIN-chassi, vilket gör den omedelbart kompatibel med alla fordon med antingen 1DIN- eller 2DIN-radiodocka. Den 9-tums högupplösta pekskärmen är fäst på framsidan av medialådan med stålfästen för att uppnå en fast bildskärm som inte vinglar under körning.


Kant-till-kant glasdesign
Den fantastiska 9-tumsskärmen sitter i ett supertunt hus med kant-till-kant-glas och en fin kromlist runt kanten. Kombinerat med de touch-responsiva hårda tangenterna på undersidan gör det enheterna fantastiskt vackra och mycket moderna i funktion och utseende.


Justerbar visningsvinkel
Du kan justera visningsvinkel på din ILX-F905D från +45 grader till -20 grader för att matcha ett brett spektrum av instrumentbrädans vinkel. När visningsvinkeln är inställd låses den på plats under installationen för att vara stenstabil när du kör över någon terräng och när du trycker med fingret på displayen för att styra enheten.


Justerbar displayhöjd och avstånd
Displayens höjd kan justeras +/- 3cm från mittläget. Detta tillåter helt stående eller hängande displaykonfigurationer samt allt däremellan. Du kan också justera skärmens avstånd till instrumentpanelen i ett 20 mm -område. Efter att skärmens höjd och avstånd till bindestrecket har valts, låses allt på plats för att vara väldigt fast.


Fungerar med Apple CarPlay
Anslut bara din iPhone till USB-porten på din Alpine Halo9 och starta Apple CarPlay för att kommunicera, navigera och underhålla med dina favoritappar för smarttelefoner. De flesta appar är Siri-optimerade så att du kan hålla ögonen på vägen. Apple CarPlay är kompatibelt med iPhone 5 och senare.


Fungerar med Android Auto
Android Auto har utformats med tanke på säkerhet. Med ett enkelt och intuitivt gränssnitt, integrerade rattkontroller och kraftfulla nya röståtgärder är det utformat för att minimera distraktion så att du kan hålla fokus på vägen. Android Auto ger dig användbar information automatiskt och organiserar den i enkla kort som visas precis när de behövs. 


Waze
Finns för Android Auto. Waze är en community -driven navigationsapp som visar platsen för dina vänner, vägfaror, polisstopp och mycket mer.


WhatsApp
Nu tillgänglig för Apple CarPlay och Android Auto! Använd WhatsApp för att kommunicera med dina vänner på ett säkert och bekvämt sätt medan du kör. Du kan diktera nya meddelanden eller låta Siri läsa meddelanden åt dig medan du kör.


Spotify
Om du har ett Spotify -konto kan du nu också använda det i din bil. Spotify är tillgängligt för både Apple CarPlay och Android Auto och har samma sök- och uppspelningsfunktion som appen på din smartphone. I kombination med den fantastiska 9-tums pekskärmen är detta en måste-ha-app för din Alpine.


Amazon Music
Detta är en bra app för alla Amazon Prime Music -användare. Tillgänglig för både Apple CarPlay och Android Auto, den här appen låter dig komma åt miljontals låtar medan du är på väg och styra allt via 9-tums pekskärm.


Online navigering med Apple CarPlay
När du kör hjälper Maps dig att hitta vägen till din destination med tur-och-väg-talade riktningar och nya, lättlästa bilder. När en sväng kommer, zoomar vyn in för att visa dig exakt vart du ska gå. Längs vägen leder stora skyltar och pilar dig i rätt riktning och låter dig veta hur lång tid det kommer att ta att komma dit. Letar du efter en bensinstation, restaurang eller kafé längs din väg? Nya knappar på navigeringsskärmen hjälper dig att snabbt hitta de närmaste platserna och uppskatta hur lång tid omvägen kommer att lägga till din resa.


Online navigering med Android Auto
Låt Google Maps gå före. Det är lätt att komma dit du ska med gratis röststyrd navigering, trafikinformation live, körfältvägledning och mer. Oavsett om det är på din telefonskärm eller på din bildskärm, har Android Auto utformats med säkerhet i åtanke. Med större pekmål, ett förenklat gränssnitt och lättanvända röståtgärder är det utformat för att minimera distraktion så att du kan hålla fokus på vägen.


Alpine iLX -F905D - Fungerar med Google Assistant
Röstassistenter
Tryck på röstknappen på din Alpine -enhet eller knapparna på ratten (om det stöds) för att aktivera Siri eller Google Assistant. Du kan helt enkelt be att ringa folk, be om vägbeskrivningar, skriva och skicka meddelanden, be om väderprognoser och mycket, mycket mer.


Fungerar med Google Assistant
Aktivera Google Assistant med röstknappen på Android Auto -skärmen eller Halo9 och låt Google hjälpa dig med väderprognoser, trafikinformation, musikval, kalenderposter och mycket mycket mer på ett säkert och bekvämt sätt medan du kör.

Inbyggd Bluetooth
Den inbyggda Bluetooth-modulen möjliggör trådlös anslutning av en mobiltelefon för handsfree-kommunikation. Ett mycket intuitivt användargränssnitt gör det mycket enkelt att ställa in mikrofon och högtalarvolym. Den innehåller också en snabbuppringningsfunktion för de nummer som oftast används. Bluetooth möjliggör också ljudströmning från telefonen: ljudinnehåll eller till och med internetradio kan överföras trådlöst till din Alpine -enhet.

USB och HDMI
Du kan ansluta USB -minnen och bärbara hårddiskar för att spela upp ljud- och MP4 -videofiler. ILX-F905D är också utrustad med en HDMI-ingång för att ansluta den valfria Alpine DVD-spelaren DVE-5300 eller någon annan bärbar mediaspelare med HDMI-utgång.

iLX-F905D-Inbyggd DAB+ digital radio
iLX-F905D-Avancerade ljudinställningsalternativ
Inbyggd DAB+ digital radio
Den inbyggda DAB+ -mottagaren använder den mest avancerade digitala tekniken för att leverera radiomottagning med enastående, brusfri ljudkvalitet. DAB+ erbjuder också många andra fördelar jämfört med traditionell FM -radio: välj från ett mycket bredare utbud av radiostationer och efter den första stationssökningen kan du enkelt välja önskade kanaler från en alfabetisk eller genrelista över tillgängliga stationer.


Avancerade ljudinställningsalternativ
ILX-F905D sätter kraften i avancerad ljudbehandling i din bil med BASS ENGINE SQ för att maximera basljud och övergripande tonbalans, plus massor av anpassade inställningsfunktioner som Digital Time Correction, Digital X-Over och 9-band Parametric EQ. Det bästa av allt är att du enkelt kan ställa in dem från din smartphone med Alpine TuneIt -appen. Du får också Media Xpander, 24-bitars DAC och 3 PreOuts (4 Volt) också.


Fordonsdatabuss-anslutning
Om din bil är utrustad med parkeringssensorer kan du använda den här praktiska funktionen med iLX-F905D. Alpine erbjuder många fordonsdatabussgränssnitt för att ansluta din Halo9 till ditt fordons databussystem. Detta möjliggör kompatibilitet med fordonets rattkontroller, visning av möjligheterinställningar samt parkeringssensor.


Backkameror
En backkamera är ett bra sätt att göra backningen säkrare. Kamerabilden tänds automatiskt när du växlar bakåt och avståndsguider som kan justeras för att passa din bilstorlek kommer att visa på skärmen för att hjälpa dig att parkera bilen på ett säkert sätt. Alpine erbjudande ett brett utbud av fram- och bakåtvända rum, inklusive flervyskameror med valbara betraktningsvinklar. Du kan till och med visa kameraskärmen och parkeringssensor samtidigt om bilen stöder det.


iLX -F905D - kompatibel med GPS och Glonass
Kompatibel med GPS och Glonass
Fler satelliter har högre navigationsnoggrannhet och snabbare positioneringsfix. Denna Alpine -produkt är kompatibel med GPS -satellitsignaler och kan också ta emot positionsdata från Glonass -satelliter. Detta ger stora fördelar, särskilt i en stadsmiljö med många höga byggnader och när du kör bredvid höga berg. När du använder navigering med Apple CarPlay och Android Auto kan alla navigationsappar komma åt den externa navigeringsantennen (ingår) för mycket högre noggrannhet.

Se fler varor