Köpvillkor

 

Köp
Avtal om köp ingås när du väljer att klicka i "Slutför köp" i kassan. Orderbekräftelse genereras sedan automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter t ex pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering kan du avboka din beställning utan kostnad.
Campingtillbehör4U.se ingår endast avtal med myndig person (18 år). Lägsta tillåtna köp är 400 kr.


Pris & Betalning
Pris
I alla priser ingår moms med 25%.
Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Betalning
Du slutför först ditt köp i kassan och väljer därefter någon av nedanstående betalsätt.

Faktura - 14 dagar
Vi erbjuder fakturering i samarbete med Klarna. Fakturan erhåller du via mail i samband med leverans av din vara (0 kr i fakturaavgift). När köpet görs blir du också erbjuden en pappersfaktura (5 kr).
Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från det att varan skickats

Delbetalning - Klarna konto:

Det finns två olika delbetalningssätt:
Klarna Konto - Du betalar 1/24 av totalbeloppet eller minst 50 kr i månaden.
Fast månadskostnad i 3, 6, 12 eller 24 månader, vilket blir valbart när du handlar för över 1000 kr.
Beloppet att betala beräknas då utifrån den valda betalningstakten. Aviavgift om 29 kr tillkommer på båda alternativen. Se dags-aktuella räntesatser/villkor på resp produktsida i vår webbshop.

Kortbetalning:
Vi accepterar betalning med VISA och Mastercard.
Om du väljer kortbetalning länkas du över till betalningssidan efter det att du har bekräftat din order. Ange kortnummer, kortets giltighetstid och kortets CVC-kod. CVC-koden är de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.

Direktbetalning Bank:
Detta alternativ fungerar för dig som är kund i Handelsbanken, SEB, Swedbank eller Nordea.
När du väljer detta alternativ skickas du vidare till din bank där du blir ombedd att logga in och därefter slutföra betalningen.


Leverans
Leveranstid
Normal leveranstid är 1-9 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning.

Fraktavgift (inom Sverige):
Fraktfritt inom Sverige.
Paket som överskrider en vikt över 30 kg alternativt skrymmande gods med en längd över 140 cm skickas fraktfritt till närmaste Posten eller Schenker terminal.

Leveranssätt:
Leverans av beställda varor sker med Posten eller Schenker.
Campingtillbehör4u.se väljer passande transportsätt för din sändning.

Mindre paket skickas i regel via Posten/Schenker till närmaste utlämningsställe, exempelvis en närliggande mataffär, kiosk etc. Ett sms skickas till din mobiltelefon när varorna finns tillgänglig på utlämningsstället.

Paket som överskrider en vikt över 30 kg alternativt skrymmande gods med en längd över 140 cm skickas fraktfritt till närmaste Posten eller Schenker terminal. Ett sms skickas till din mobiltelefon när varorna finns tillgänglig för utlämning på terminal.

Transportansvar:
Om varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig är det vi som är ansvariga. Vid en eventuell retur till oss är det du som kund som är ansvarig för godset.

Transportskador/Felexpediering:
Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till vår kundservice. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.
Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet.
Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Be chauffören göra en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Spara alltid emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt.
En produkt som är felaktigt levererad bör anmälas snarast möjligt till Campinigtillbehör4U.
Om en vara mot förmodan skulle vara skadad eller felaktig åtar vi oss att kostnadsfritt avhjälpa felet.

Ej utlösta paket:
Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta, förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader på 195 kr.

Leveransförsening:
Du har rätt att häva ditt köp utan extra kostnad vid eventuell försening mot utlovad leveranstidpunkt. Om vi får kännedom om leveransförseningar av din order kontaktar vi dig omgående via e-mail eller telefon.

 

ÅNGERRÄTT (ej företag)
Förutom reglerna i Distansavtalslagen tillämpar vi att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet.
Varan måste returneras i oanvänt skick och i originalförpackning. Ångerrätt gäller ej specialbeställningar, varor på metervara eller förbrukningsvaror som öppnats.

Köpesumman återbetalas senast 30 dagar efter det att vi återfått varan.
Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

Så här gör du en retur:
Vi står för returfrakten! Vänligen kontakta oss för att få en returfraktsedel.
Var noga med att förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig.
Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss.
Campingtillbehör4U.se kommer ej att lösa ut paket mot postförskott.


Returadress:
Campingtillbehör 4U Norden AB
Rigstavägen 58
86035 Söråker

Reklamationsrätt

Campingtillbehör4U.se tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits. Vid ett reklamationsärende skall du kontakta vår Kundtjänst som vidare hjälper dig med förfarandet. Du kommer då bli ombedd att tillhandahålla bildbevis via mail på felaktigheten/den defekt vara där felet tydligt framgår. Vid beviljad reklamation skickas en förbetald returfraktsedel ut till dig av kundtjänst. När vi mottagit den reklamerade varan undersöks felet på nytt och därefter skickas en ny vara till dig. Du betalar således inget för den reklamerade varan eller frakten för den nya varan.

Kontakt vid reklamation:

Mail: info@campingtillbehor4u.se

Sekretess & Säkerhet
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I de fall du väljer att betala via faktura eller delbetalning måste du även ange ditt personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig så som transport och fakturering, detta innebär att information om dig lämnas vidare till vår partner Klarna som hanterar våra betalningslösningar samt aktuell logistikpartner.
Du har rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas. Du har alltid rätt att utan någon speciell anledning begära att informationen om dig raderas. Campingtillbehör4U.se hanterar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL).

Tvist
Klagomål eller synpunkter avseende Campingtillbehör4U.se tjänster eller produkter bör meddelas till kundservice via e-mail info@campingtillbehor4u.se alternativt telefon 060-40207. Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till din lokala konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.

Kontakt
Campingtillbehör 4U Norden AB
Rigstavägen 58
86035 Söråker

Vid frågor kontakta kundservice på info@campingtillbehor4u.se